Yoga este cel mai vechi sistem de instruire din lume si poate data de acum 5000 de ani, altii o dateaza chiar din vremuri imemoriale

Orchidium-Mediatia lui Ming Men-Poarta vietii


© 2013 Tom Kenyon
All Rights Reserved
Orchidium: un suport vizual
Asa cum spune proverbul… „O imagine face cat o mie de cuvinte.” Prin urmare, m-am gandit ca pentru unii cititori ar putea fi util sa includ o fotografie cu o floare inflorita.
Fotografia ilustreaza un hibiscus si are doar scop de referinta. Orchidium-ul vostru poate avea marimea, forma sau culoarea pe care le alegeti.
In orice Orchidium, elementul important este o floare care se poate deschide si inchide (potrivit dorintei voastre) si o stamina. In cazul acesta, stamina este acea chestie noduroasa care iese in afara din zona centrala a hibiscusului. Prin intermediul acestei stamine, energiile celeste (prana sau chi) sunt atrase in punctul Ming-Men (Ming-Ma) (Lacasul Vietii), care se afla in fata coloanei vertebrale, diametral opus ombilicului.
Din Ming-Men (Ming-Ma), aceste energii celeste circula in corpul energetic (KA-ul vostru) si in organele corpului fizic – aducand un gen de iluminare spirituala si vitalitate crescuta.

Ganduri de incheiere
Dupa ce lucrati cu Orchidium (mai ales daca il creati impreuna cu Meditatia acustica Aethos), va sugerez sa va alocati cateva minute doar ca sa „fiti” cu voi, in tacere, cateva minute. La modul ideal, puteti sta asezati sau intinsi, cu atentia in zona punctului Ming-Men (Ming-Ma). Dezvoltati-va capacitatea de a simti curgerea de chi/prana, din Ming-Men (Ming-Ma), in organele corpului, dar si in corpul energetic subtil (KA-ul vostru).
Merita cu prisosinta timpul si efortul de a va dezvolta acest gen de constienta. Secretul e sa nu va precipitati in activitatea exterioara. Dupa ce ati creat Orchidium, petreceti catva timp cu voi, prin contemplarea interioara a lui Ming-Men (Ming-Ma).
Acest traseu energetic – de la ombilic la Ming-Men (Ming-Ma) – este unul foarte favorabil.
In perioada cat ati fost fat, in pantecul mamei voastre, ati fost conectati cu ea prin intermediul cordonului ombilical si tot prin el ati fost hraniti.
La un nivel primar profund, sufletul vostru recunoaste ca acesta este un canal fundamental pentru primirea fortei vitale. Mai mult, la un nivel simbolic psiho-spiritual, acest canal este si o cale de a va deschide catre vastele puteri fortifiante ale energiei feminine cosmice hranitoare – Mama Tuturor Lucrurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu